Volvo XC40

Recharge Core | Parkeercamera | Stoelverwarming | Apple Carplay

Bijzondere opties

  • Achteruitrijcamera
  • Trekhaak elektrisch uitklapbaar
  • Apple Carplay/Android Auto

Alles over de auto

Over de Volvo XC40

Deze Volvo wordt geleverd met 24 maanden Volvo Selekt garantie, een onderhoudsbeurt volgens schema, nieuwe APK en Volvo Assistance.
Dit is een demonstratieauto, voor de exacte kilometerstand en beschikbaarheid verzoeken wij u vooraf contact op te nemen.

Wat Volvo biedt, is al jaren ongeëvenaard. Duurzaam, innovatief, comfortabel en veilig: ‘Volvo for life′. Op een volle acculading kan deze auto de gebruikelijke dagelijkse ritten allemaal maken. Het opladen gaat eenvoudig aan een openbare laadpaal of aan uw eigen oplaadpunt thuis. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Met de comfortstoelen heeft u de zekerheid: elke rit fit door de juiste zit. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Muziek luisteren onderweg was nog nooit zo′n genoegen! Het high performance audiosysteem levert een unieke geluidservaring. Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. Verdere voorzieningen op dit systeem zijn: DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. In deze Volvo kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! Met sportstuurwiel, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Volvo in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u een proefrit maken met deze elektrische auto? Maak dan nu een afspraak.

U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Bel direct voor een afspraak: 033-247 27 50.
Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Kilometerstand 35.822 km
Bouwjaar 2023
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 08 februari 2027
Datum deel 1 08 februari 2023
Bovag garantie 24
Kenteken S-884-JR
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 1
Vermogen 328 pk
Topsnelheid 160 km/h
Gewicht 1.930 kg
Trekgewicht 1.500 kg
Wielbasis 270 cm
Lengte 444 cm
Breedte 187 cm
Hoogte 163 cm

Opties

Veiligheid
Achteruitrijcamera bots waarschuwing systeem Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) side achter Airbag(s) knie Airbag(s) side voor Alarm klasse 1(startblokkering) Verkeersbord detectie Autonomous Emergency Braking Roll Stability Control Anti Blokkeer Systeem Airbag(s) hoofd voor uitwijk assistent Vermoeidheids herkenning Brake Assist System Hill hold functie Airbag passagier Airbag bestuurder Bandenspanningscontrolesysteem Elektronisch Stabiliteits Programma Anti doorSlip Regeling
Exterieur
Trekhaak elektrisch uitklapbaar Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Achterruitverwarming LED achterlichten Dakrails LED koplampen Parkeersensor achter LED dagrijverlichting Buitenspiegel(s) automatisch dimmend Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Parkeersensor voor Dimlichten automatisch Afwijkende dakkleur Lichtmetalen velgen 5-spaaks 19" Grootlichtassistent Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Elektronische remkrachtverdeling
Overige
Apple Carplay/Android Auto electronic climate control Connected services Dab hoofdsteunen anti-whiplash Bots herkenning systeem interieur voorverwarming/(koeling) glans exterieur delen Draadloze telefoonlader geluidsimulator Vervolgbotsing preventie Volledig digitaal instrumentenpaneel Achteropkomend verkeer waarschuwing 2-zone Electronic Climate Control met gekoeld dashboardkastje Rijstrooksensor met correctie Sensus Connect met High Performance Audio Oplaadmogelijkheid Park Assist achter Draadloos telefoon opladen
Interieur
Sportstuur Boordcomputer Cruise control Voorstoelen in hoogte verstelbaar Elektrische ramen voor en achter Armsteun voor Achterbank met armsteun en skiluik Achterbank in delen neerklapbaar Bagagedek Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Regensensor Comfortstoel(en) Binnenspiegel automatisch dimmend Lendesteunen (verstelbaar)
Infotainment
Stuurwiel multifunctioneel Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Audio installatie Multimedia-voorbereiding Radio Spraakbediening

Milieu

EnergielabelA

Bereken hier uw financieringsvoorstel

Neem contact op


    Mogen wij u telefonisch benaderen?
    Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Serva A28
    Bel ons gerust voor persoonlijk advies
    033 - 247 27 50
    Totaal € 43.995
    € 637 p/m Financial Lease


      Mogen wij u telefonisch benaderen?
      Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

      Totaal € 43.995

      Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.