Volvo V40

T4 Momentum | Trekhaak

Bijzondere opties

  • Trekhaak

Alles over de auto

Over de Volvo V40

Deze Volvo wordt geleverd met 12 maanden garantie, een onderhoudsbeurt volgens schema, nieuwe APK en Volvo Assistance.

Deze Volvo V40 maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en in delen neerklapbare achterbank.

Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Volvo V40 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De audiobediening op het stuur is niet alleen handig en praktisch, maar draagt ook bij aan de veiligheid onderweg. Elk spatje op de voorruit wordt gesignaleerd door de regensensor en meteen worden de ruitenwissers naar behoefte ingeschakeld. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Geen gehannes meer met de handrem en gas geven bij stilstaan op een oplopend stuk weg. De hill hold control zorgt voor een geslaagde hellingproef. Verder is deze auto uitgerust met brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Heeft u interesse in deze mooie Volvo? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Kilometerstand 138.870 km
Bouwjaar 2015
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Half leder / stof
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Hatchback
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 22 maart 2025
Datum deel 1 01 juni 2015
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
Kenteken GG-306-K
BTW/Marge marge

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 179 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1596cc
Topsnelheid 225 km/h
Gewicht 1.314 kg
Trekgewicht 1.500 kg
Wielbasis 265 cm
Lengte 437 cm
Breedte 180 cm
Hoogte 142 cm

Opties

Exterieur
Trekhaak Elektronische remkrachtverdeling Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Chroom delen exterieur Dakspoiler Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar LED achterlichten Lichtmetalen velgen 16"
Veiligheid
Brake Assist System Airbag(s) hoofd voor Voetgangersairbag Alarm klasse 1(startblokkering) Anti doorSlip Regeling Bandenspanningscontrolesysteem Airbag(s) hoofd achter Autonomous Emergency Braking Airbag bestuurder Anti Blokkeer Systeem Airbag(s) knie Airbag passagier Hill hold functie Airbag(s) side voor Elektronisch Stabiliteits Programma
Overige
Regensensor centrale vergrendeling met afstandsbediening Cruise Control Bots herkenning systeem Achteropkomend verkeer waarschuwing hoofdsteunen anti-whiplash Audiobediening in stuurwiel In hoogte verstelbare passagierstoel met verstelbare lendesteun Automatisch dimmende binnenspiegel
Interieur
Passagiersstoel in hoogte verstelbaar Elektrische ramen voor en achter Cruise control Lederen stuurwiel en versnellingspook Boordcomputer Stuur verstelbaar Armsteun achter Armsteun voor Achterbank in delen neerklapbaar Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk Binnenspiegel automatisch dimmend Airco (automatisch) Lendesteunen (verstelbaar) Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Lederen/stof bekleding
Infotainment
Multimedia-voorbereiding Stuurwiel multifunctioneel Radio-cd/mp3 speler
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelC
Verbruik (gemiddeld) 6.1 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 5.1 liter per 100km
CO2 uitstoot 143 gram per kilometer

Bereken hier uw financieringsvoorstel

12 maanden BOVAG Garantie

12 maanden
Volvo Assistance (Incl. ANWB Pechhulp)

12 maanden
Volvo On Call / Volvo Cars App

14 dagen / 750 km
Omruilgarantie
€0

Neem contact op


    Mogen wij u telefonisch benaderen?
    Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Serva Amersfoort
    Bel ons gerust voor persoonlijk advies
    033 - 460 30 00
    Totaal € 15.995
    € 413 p/m Financial Lease


      Mogen wij u telefonisch benaderen?
      Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

      Totaal € 15.995

      Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.