Volvo S60

B4 Aut. Plus Dark | 360º camera | Harman Kardon | Trekhaak

Bijzondere opties

  • Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
  • Standkachel
  • Trekhaak elektrisch uitklapbaar
  • Voorstoelen verwarmd
  • Lighting Pack

Alles over de auto

Over de Volvo S60

Dit is een demonstratieauto, voor de exacte kilometerstand en beschikbaarheid verzoeken wij u vooraf contact op te nemen.
Deze Volvo wordt geleverd met 12 maanden garantie, een onderhoudsbeurt volgens schema, nieuwe APK en Volvo Assistance.

Het is een nette en comfortabele auto, deze Volvo S60, hij heeft 2386 kilometer gelopen. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder motor en de automatische transmissie. Dit mag je gerust een luxe uitvoering noemen: een lederen interieur én een elektrisch bedienbare achterklep! U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Bij deze Volvo S60 is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. De behaaglijkheid van de verwarmde achterbank zal ook uw passagiers bevallen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en neerklapbare achterbank.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem met harde schijf gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze Volvo S60 een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Deze auto is een wondertje van oplettendheid. De regensensor en de automatisch inschakelbare verlichting reageren meteen op neerslag en duisternis. De adaptive cruise control zorgt voor een veilige en comfortabele rit en als afsluiting probleemloos inparkeren met de parkeersensoren achter. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop.

Het rijden met deze Volvo wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Volvo. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Actieve dodehoekdetectie herkent andere voertuigen die in uw dode hoek rijden. Met dit hulpsysteem bent u veiliger en comfortabeler onderweg. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas. Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Kilometerstand 10.221 km
Bouwjaar 2023
Kleur grijs
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm Sedan
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 29 maart 2027
Datum deel 1 29 maart 2023
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje dealer
Kenteken S-221-RT
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 7
Vermogen 211 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1969cc
Topsnelheid 180 km/h
Gewicht 1.615 kg
Trekgewicht 1.800 kg
Wielbasis 287 cm
Lengte 478 cm
Breedte 185 cm
Hoogte 142 cm

Opties

Overige
Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp Lighting Pack kunstlederen stuurwiel Draadloze telefoonlader full-LED koplampen electronic climate control Volledig digitaal instrumentenpaneel Draadloos telefoon opladen Vervolgbotsing preventie LED mistlampen Apple Carplay/Android Auto Bots herkenning systeem Connected services glans exterieur delen Achteropkomend verkeer waarschuwing multimedia scherm standaard Dab hoofdsteunen anti-whiplash Elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing Rijstrooksensor met correctie sfeerverlichting Uitparkeer waarschuwing
Interieur
Standkachel Voorstoelen verwarmd Boordcomputer Achterbank neerklapbaar Lederen stuurwiel Comfortstoel(en) Armsteun voor Keyless start Elektrische ramen voor Elektrische ramen achter Lederen bekleding Lendesteunen (verstelbaar) Elektrisch verstelb. passagiersstoel met geheugen Regensensor Houtafwerking interieur Armsteun achter Achterbank verwarmd Stuurwiel verwarmd Aluminium interieur afwerking Binnenspiegel automatisch dimmend Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
Exterieur
Trekhaak elektrisch uitklapbaar Keyless entry Buitenspiegel(s) automatisch dimmend Elektronische remkrachtverdeling Dimlichten automatisch koplampreiniging LED koplampen Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Kleur wit Kleur zwart Ruitensproeiers verwarmbaar Parkeersensor achter Koplampen adaptief Lichtmetalen velgen multi-spaaks 18" Grootlichtassistent Parkeersensor voor
Infotainment
Audio installatie Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Multimedia-voorbereiding Stuurwiel multifunctioneel Navigatiesysteem full map WiFi voorbereiding Spraakbediening Navigatiesysteem full map + hard disk
Veiligheid
Airbag(s) hoofd achter Vermoeidheids herkenning Airbag(s) side voor Elektronisch Stabiliteits Programma bots waarschuwing systeem Autonomous Emergency Braking Achteruitrijcamera Airbag(s) hoofd voor Airbag bestuurder Anti doorSlip Regeling Airbag passagier Anti Blokkeer Systeem dodehoekdetectie met correctie Hill hold functie Bandenspanningscontrolesysteem Brake Assist System Verkeersbord detectie uitwijk assistent Alarm klasse 1(startblokkering)
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (gemiddeld) 6.1 liter per 100km

360° foto

Bereken hier uw financieringsvoorstel

Neem contact op


    Mogen wij u telefonisch benaderen?
    Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Serva Amersfoort
    Bel ons gerust voor persoonlijk advies
    033 - 460 30 00
    Totaal € 45.995
    € 666 p/m Financial Lease


      Mogen wij u telefonisch benaderen?
      Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

      Totaal € 45.995

      Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.