Subaru Forester

Premium | Parkeercamera | Stoelverwarming | Keyless

Bijzondere opties

  • Voorstoelen verwarmd
  • Achteruitrijcamera
  • Keyless entry
  • Elektrisch glazen panorama-dak

Alles over de auto

Over de Subaru Forester

Deze auto wordt geleverd met 12 maanden garantie, een onderhoudsbeurt volgens schema en nieuwe APK.

De vormgeving van deze Subaru Forester is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Van binnen is deze Subaru Forester mooi uitgevoerd met een classy lederen interieur. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Dat noemen ze nou een ruimtelijk effect: het elektrisch bediende glazen panoramadak. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bediende ramen.

Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Even switchen naar de verkeersinformatie? Ook dat kan met één druk op de knop van de audiobediening op het stuur. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. De uitrusting van deze Subaru is met keyless entry, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Subaru Forester is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Kilometerstand 88.339 km
Bouwjaar 2016
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Benzine
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 20 februari 2025
Datum deel 1 06 januari 2016
Bovag garantie 12
Kenteken HV-092-T
BTW/Marge marge

Technisch

Vermogen 150 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1995cc
Topsnelheid 192 km/h
Gewicht 1.509 kg
Trekgewicht 2.000 kg
Wielbasis 264 cm
Lengte 460 cm
Breedte 180 cm
Hoogte 174 cm

Opties

Interieur
Voorstoelen verwarmd Boordcomputer Cruise control Lederen bekleding Elektrische ramen voor en achter Achterbank in delen neerklapbaar Lederen stuurwiel en versnellingspook Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
Veiligheid
Achteruitrijcamera Airbag passagier Airbag(s) hoofd voor Airbag(s) knie Anti Blokkeer Systeem Airbag(s) side voor Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag(s) hoofd achter Airbag bestuurder Alarm klasse 1(startblokkering) Hill hold functie
Exterieur
Keyless entry Elektrisch glazen panorama-dak xenon koplampen Buitenspiegels in carrosseriekleur Dakrails mistlampen voor Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar koplampreiniging Dimlichten automatisch en regensensor Elektronische remkrachtverdeling Elektrisch bedienbare achterklep Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Lichtmetalen velgen 17"
Infotainment
Audioinstallatie met cd-speler Stuurwiel multifunctioneel Multimedia-voorbereiding Navigatiesysteem full map
Overige
electronic climate control ruitensproeiers/wisserbladen verwarmbaar centrale vergrendeling met afstandsbediening extra getint glas achter
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelB
Verbruik (gemiddeld) 6.5 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 5.5 liter per 100km
CO2 uitstoot 150 gram per kilometer

Bereken hier uw financieringsvoorstel

12 maanden BOVAG Garantie

Deze auto wordt geleverd met 12 maanden garantie, onderhoudsbeurt volgens schema, nieuwe APK, poetsbehandeling, interieurreiniging en een volle tank / accu. €0

Neem contact op


    Mogen wij u telefonisch benaderen?
    Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Serva Amersfoort
    Bel ons gerust voor persoonlijk advies
    033 - 460 30 00
    Totaal € 24.995
    € 645 p/m Financial Lease


      Mogen wij u telefonisch benaderen?
      Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

      Totaal € 24.995

      Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.