SAIC MAXUS

EV80 LWB H3 | 100% Elektrisch en milieuvriendelijk | Direct Leverbaar |

Alles over de auto

Over de SAIC MAXUS

Deze Maxus EV80 betreft een demonstratieauto. Informeer naar de beschikbaarheid en de actuele kilometerstand.
Deze Maxus EV80 wordt geleverd met fabrieksgarantie tot en met 20 juli 2025, technische voorinspectie, controle van vloeistoffen en bandenspanning en het NAP-weblabel.
Dit is één van de modellen van het volledig elektrische bedrijfswagenmerk Maxus! Kijk op onze website voor de voorraad.
Deze auto staat op onze vestiging in Woudenberg, Europaweg 2. Voor contact kunt u ons bellen: 033 247 27 91, of u kunt ons mailen: verkoop@autohuisdepoort.nl

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. In deze auto profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Ook is de auto voorzien van: elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Kilometerstand 14.554 km
Bouwjaar 2020
Kleur wit
Interieurkleur Licht grijs
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Carrosserievorm Bestelauto
Aantal deuren 5
APK geldig tot 20 juli 2024
Datum deel 1 20 juli 2020
Fabrieksgarantie 01 juli 2025
Onderhoudsboekje dealer
Kenteken VGK-61-F
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 1
Gewicht 2.615 kg
Wielbasis 385 cm

Opties

Interieur
Elektrische ramen voor Armsteun voor Airco 2 zitplaatsen rechtsvoor
Veiligheid
Alarm klasse 1(startblokkering) Hill hold functie Anti Blokkeer Systeem Airbag passagier Brake Assist System Airbag bestuurder
Exterieur
Parkeersensor achter Zijschuifdeur rechts Elektronische remkrachtverdeling Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
Infotainment
Multimedia-voorbereiding Radio
Overige
Niet in gerookt

Milieu

Energielabel

Bereken hier uw financieringsvoorstel

Neem contact op


    Mogen wij u telefonisch benaderen?
    Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Serva Amersfoort
    Bel ons gerust voor persoonlijk advies
    033 - 460 30 00
    Totaal € 33.900 (excl. btw)
    € 585 p/m Financial Lease


      Mogen wij u telefonisch benaderen?
      Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

      Totaal € 33.900 (excl. btw)

      Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.