Nissan Juke

Acenta

Bijzondere opties

  • Cruise control

Alles over de auto

Over de Nissan Juke

Deze auto wordt geleverd met 12 maanden garantie, een onderhoudsbeurt volgens schema en nieuwe APK.

Hij oogt stoer en onverzettelijk, en hij rijdt dynamisch en comfortabel. De Nissan Juke waar we het hier over hebben, heeft een kilometerstand van 89681 en is van het bouwjaar 2012. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze Nissan profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Schakel simpel en veilig naar uw favoriete artiest met de audiobediening op het stuur. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. U bent in deze Nissan ook voorzien van lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

In de Nissan Juke heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Nissan Juke als zich een noodsituatie voordoet.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Bel direct voor een afspraak: 033-247 27 50.
Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Kilometerstand 89.681 km
Bouwjaar 2012
Kleur blauw
Interieurkleur Antraciet
Bekleding Alcantara
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 02 november 2024
Datum deel 1 25 augustus 2012
Bovag garantie 12
Kenteken 75-XRK-9
BTW/Marge marge

Technisch

Aantal versnellingen 5
Vermogen 117 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1598cc
Topsnelheid 178 km/h
Gewicht 1.115 kg
Trekgewicht 1.250 kg
Wielbasis 253 cm
Lengte 414 cm
Breedte 177 cm
Hoogte 157 cm

Opties

Interieur
Cruise control Lederen versnellingspook Boordcomputer Lederen stuurwiel Airco (automatisch) Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Elektrische ramen voor en achter
Veiligheid
Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) side voor Brake Assist System Anti Blokkeer Systeem Alarm klasse 1(startblokkering) Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag passagier Airbag bestuurder Airbag(s) hoofd voor
Infotainment
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Multimedia-voorbereiding Stuurwiel multifunctioneel Radio-cd/mp3 speler
Overige
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Exterieur
mistlampen voor Elektronische remkrachtverdeling Buitenspiegels elektrisch verstelbaar Warmtewerende voorruit Lichtmetalen velgen 17"

Milieu

EnergielabelC
Verbruik (gemiddeld) 6 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 5.1 liter per 100km
CO2 uitstoot 139 gram per kilometer

Bereken hier uw financieringsvoorstel

12 maanden BOVAG Garantie

Deze auto wordt geleverd met 12 maanden garantie, onderhoudsbeurt volgens schema, nieuwe APK, poetsbehandeling, interieurreiniging en een volle tank / accu. €0

Neem contact op


    Mogen wij u telefonisch benaderen?
    Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Serva A28
    Bel ons gerust voor persoonlijk advies
    033 - 247 27 50
    Totaal € 9.995


      Mogen wij u telefonisch benaderen?
      Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

      Totaal € 9.995

      Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.