Lynk & Co 01

PHEV Plug-in Hybrid | 70km elektrisch rijden

Bijzondere opties

  • Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Panoramadak
  • Dashboardcamera
  • Dodehoek detector

Alles over de auto

Over de Lynk & Co 01

Dit is een demonstratieauto, voor de exacte kilometerstand en beschikbaarheid verzoeken wij u vooraf contact op te nemen.

Achter het stuur van deze stoere SUV kan niemand u iets maken. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige driecilinder motor. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

U bedient het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Geef uw smartphone onderweg weer energie; zonder snoer, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard voorzien van Qi-technologie. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Slimme ruitenwissers? De regensensor zorgt ervoor! Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Na een lange werkdag in de file: daar zit niemand op te wachten. Gelukkig helpt de file assistent een handje. Het radarsysteem meet de ruimte tot de voorligger en bewaakt de juiste afstand. Stilstaan? Dan remt en stopt de auto vanzelf. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Kilometerstand 41.500 km
Bouwjaar 2022
Kleur blauw
Interieurkleur Antraciet
Bekleding Stof
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 07 februari 2026
Datum deel 1 07 februari 2022
Fabrieksgarantie 07 februari 2026
Kenteken P-552-DH
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 7
Vermogen 261 pk
Aantal cilinders 3
Cilinderinhoud 1477cc
Topsnelheid 210 km/h
Gewicht 1.854 kg
Trekgewicht 1.800 kg
Wielbasis 273 cm
Lengte 454 cm
Breedte 214 cm
Hoogte 169 cm

Opties

Overige
Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp Apple Carplay/Android Auto Dashboardcamera Uitparkeer waarschuwing Draadloze telefoonlader Volledig digitaal instrumentenpaneel Dab Achteropkomend verkeer waarschuwing Oplaadmogelijkheid Rijstrooksensor met correctie
Exterieur
Panoramadak Metaalkleur Parkeer assistent LED dagrijverlichting Parkeersensor voor Buitenspiegels elektr. met geheugen Grootlichtassistent LED achterlichten Dakspoiler Dakrails Elektrisch bedienbare achterklep Lichtmetalen velgen 20" Parkeersensor achter Afwijkende dakkleur File assistent LED koplampen Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Keyless entry Elektronische remkrachtverdeling
Veiligheid
Dodehoek detector Vermoeidheids herkenning Brake Assist System Alarmsysteem Alarm klasse 1(startblokkering) Hill hold functie Autonomous Emergency Braking Elektronisch Stabiliteits Programma Verkeersbord detectie Anti doorSlip Regeling bots waarschuwing systeem Anti Blokkeer Systeem
Interieur
Armsteun voor Regensensor Lendesteunen (verstelbaar) Achterbank in delen neerklapbaar Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen Lederen stuurwiel Binnenspiegel automatisch dimmend Keyless start Armsteun achter Airco (automatisch)
Infotainment
Multimedia-voorbereiding Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Navigatiesysteem full map Stuurwiel multifunctioneel Audio installatie Spraakbediening WiFi voorbereiding

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (gemiddeld) 1.2 liter per 100km
CO2 uitstoot 39 gram per kilometer

Bereken hier uw financieringsvoorstel

Neem contact op


    Mogen wij u telefonisch benaderen?
    Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Serva Amersfoort
    Bel ons gerust voor persoonlijk advies
    033 - 460 30 00
    Totaal € 34.895
    € 505 p/m Financial Lease


      Mogen wij u telefonisch benaderen?
      Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

      Totaal € 34.895

      Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.