BMW 3-serie

325i Luxury Line | Stoelverwarming

Bijzondere opties

  • Bi-Xenon lampen voor dim- en grootlicht met automatisch lichthoogteregeling
  • Park Distance Control (PDC) vóór en achter
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen
  • Voorstoelen verwarmd
  • Navigatiesysteem Professional pakket

Alles over de auto

Over de BMW 3-serie

Deze auto wordt geleverd met 12 maanden garantie, een onderhoudsbeurt volgens schema en nieuwe APK.

Strakke lijnen en klassieke vormen die evenwichtig zijn geproportioneerd: de BMW 3-serie is een stijlvolle en markante verschijning op de weg. Zijn krachtige motor en doordachte onderstel maken bovendien alle verwachtingen waar. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. De stijlvolle, luxe uitstraling is inbegrepen in de vorm van leren bekleding. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

Tijdens de rit bedient u het cd-wisselaar en het navigatiesysteem met harde schijf met de knoppen op het stuur of met uw stem. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bandenspanning checken hoeft niet. Het bandenspanningscontrolesysteem houdt de druk in de gaten.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Heeft u interesse in deze mooie BMW? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Bel direct voor een afspraak: 033-247 27 50.
Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Kilometerstand 99.040 km
Bouwjaar 2011
Kleur zwart
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Sedan
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
Datum deel 1 19 oktober 2011
Bovag garantie 12
Onderhoudsboekje ja
Kenteken 37-SKX-6
BTW/Marge marge

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 218 pk
Aantal cilinders 6
Cilinderinhoud 2996cc
Topsnelheid 250 km/h
Gewicht 1.405 kg
Trekgewicht 1.600 kg
Wielbasis 276 cm
Lengte 453 cm
Breedte 182 cm
Hoogte 142 cm

Opties

Overige
Bi-Xenon lampen voor dim- en grootlicht met automatisch lichthoogteregeling Park Distance Control (PDC) vóór en achter Elektrisch verwarmde voorstoelen Navigatiesysteem Professional pakket Chrome Line Exterieur Lichtmetalen wielen V-spaak 7Jx16 205/55 Koplamsproeiers electronic climate control Spraaksturing van diverse telefoon-, audio- en navigatiefuncties Middenarmsteun achter inclusief bekerhouders centrale vergrendeling met afstandsbediening Basis Bluetooth telefoonvoorbereiding Airconditioning met automatische regeling Park Distance Control (PDC) achter Regen- en lichtsensor Alarmsysteem klasse 3 (SCM/TNO) CD-wisselaar BMW 6 CD in bagageruimte Navigatiesysteem Business ruitensproeiers/wisserbladen verwarmbaar hoofdsteunen anti-whiplash
Interieur
Voorstoelen verwarmd Boordcomputer Lederen stuurwiel Elektrische ramen voor en achter Armsteun achter Lederen bekleding
Veiligheid
Elektronisch Stabiliteits Programma Anti Blokkeer Systeem Airbag passagier Alarm klasse 3 Bandenspanningscontrolesysteem Airbag(s) hoofd achter Airbag(s) hoofd voor Airbag bestuurder Airbag(s) side voor
Exterieur
Buitenspiegels verwarmbaar Lichtmetalen velgen 16" Dimlichten automatisch en regensensor Parkeersensor voor mistlampen voor Buitenspiegels elektrisch verstelbaar bi-xenon koplampen Parkeersensor achter Chroom delen exterieur koplampreiniging
Infotainment
Cd-wisselaar Audio-navigatie full map + hard disk Audio-navigatie full map Spraakbediening Stuurwiel multifunctioneel Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Radio cd speler

Milieu

EnergielabelC
Verbruik (gemiddeld) 7.2 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 5.7 liter per 100km
CO2 uitstoot 168 gram per kilometer

Bereken hier uw financieringsvoorstel

Neem contact op


    Mogen wij u telefonisch benaderen?
    Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

    Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.

    Serva A28
    Bel ons gerust voor persoonlijk advies
    033 - 247 27 50
    Totaal € 15.995


      Mogen wij u telefonisch benaderen?
      Vul dan hieronder uw telefoonnummer in:

      Totaal € 15.995

      Volvo Car Finance is een merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. – Branche Nederland, geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningnummer 12048594. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Informeer bij uw verkoper naar de voorwaarden en het standaard informatieblad. Volvo Car Finance geeft geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.